parallax background
 

Borkóstoló programok

Szereti a karakteres fajtákat, netán rajong az új borokért? Számtalan variáció közül választhat, mivel fantasztikus borbárokat fedeztünk fel Önnek és válogattuk ki borkóstolónk helyszíneit.

Budapest híres romkocsmáiról. Omladozó épületek, graffiti, vintage és underground stílus, mindez a belváros történelmi negyedében. Apró részletgazdag berendezések, laza személyzet, minőségi kiszolgálás. Vezetett kóstolónkon megismerheti hazánk széles borkínálatát, áttekintést kaphat a fajta jellemzőiről a borvidék jellegzetességeiről.

A kóstolót azoknak ajánljuk, akik szeretnének picit többet megtudni a magyar borokról. Akár a legnevesebb magyar borászoktól, vagy épp a legfiatalabb generáció képviselőitől.

Rendszeres eseményekkel várjuk a baráti társaságokat, romantikára vágyó párokat vagy épp tudásukat fejleszteni vágyókat. Garantáljuk, hogy minőségi borokat fog kóstolni kiváló kiszolgálás mellett Budapest legjobb borbárjaiban. Megismerheti mind a hét borrégiónkat, melyet a továbbiakban fel is fedezhet, ha velünk utazik, hisz a boroknak a termés helyén van igazi varázsa!

Kattints az ikonra és nézd meg ajánlatainkat!

 
„Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk”

Anonymus