Budapest Borbár túra – MyWine

Buszos bortúra
október 8, 2017
pince badacsony
Bor, Mámor, Balaton
július 10, 2019

Nah végre, így kezdeném a sztorit, hogy az olvasó figyelmét elkapjam egy pillanatra a nyakába zúduló információtengerben, hogy később leülhessem egy pohár bor mellé az Arany János utcában.

winebar mywine

Nemrégiben meghívást kaptam, a borbár kortárs designját megalkotó Dobrosi Esztertől, így a nap zárásaként úgy döntöttem egy-két finom magyar bort megkóstolok a MyWine-ban. Az őszintét megvallva, már nyár közepén láttam a helyszínről egy képet, de nem gondoltam volna, hogy ilyen szuper lehetőséget rejt a hely. Számos borkóstolót tartottam már külföldi turistáknak, az airbnb új élmények funkciójának köszönhetően. Központi helyszínt választva eddig a Bazilikánál kalauzoltam vendégeim a Borászok Borásza sétány és a magyar borvidékek bemutatása között néhány szép tételt bemutatva a közeli borbárok kínálatából. Nagyon fontos számomra a vendégbarát kiszolgálás, a nyugodt környezet, a kiváló borok és falatkák elérhetősége, innen tehát az örömöm forrása, nah végre!

mywine bar

A MyWine egy hiánypótló helyszín a budapesti borkóstoló közönség részére. Mondom ezt úgy, hogy szinte az összes borbárban személyesen is kóstoltam már. Végre egy trendi hely, ahol tényleg jól érezed magad. Csak Te és egy pohár bor, úgy gondolom innen jöhetett a név ötlete is MyWine. Még hogy munka közben nem lehet kóstolgatni…

Felejtsd el a co-working irodákat és kávéházakat, dolgozz egy borbárban! Szuper kis eldugott részekkel rendelkezik ez a hely, ahol akár 40 fő is elfér. Az utcáról belépve a széles polcrendszer azonnal megragadja a figyelmed, mely két oldalról vezet egészen hátra az eldugott kóstolóterembe illetve egy privát galériához, ahol akár egy pazar kanapén is heverészhetünk, ha épp úgy tartja kedvünk! Kiváltképp alkalmas a hely 3-5 fős társaságok részére, ahol egymástól elszigetelődhetnek a különböző csoportok. Dobrosi Eszterrel való beszélgetés közben néhányszor elkalandozott a tekintetem, ismerős címkék köszöntek vissza rám. Egy kis édes Furmint, Spiegelberg és a többi és a többi…

Nem csoda, hogy a kínálat is minden igényt kielégítő, ha a hely tulajdonosai borkereskedők. Az Artizan csapata a teljes szortimentet felvonultatja a webáruházban, elérhető árakon!

mywine bar bp

A lehetőség adott tehát, legyen szó munkáról, baráti találkozóról, vagy akár zártkörű eseményekről.

Kattints az oldalukra és kövesd a történéseket ITT:

https://www.facebook.com/artizanshop.hu/

Barátsággal,

@hungarianwineguy