parallax background
 

Wellness program

Magyarországon egyedülálló lehetőséget biztosítunk a wellness szerelmeseinek is. A wellness egy életszemlélet, ha jobban tetszik egészségtudatos életmód, amely javítja fizikai és lelki egyensúlyunkat, fittségünket. Ennek eredményeként érzékelhetjük a fizikai és lelki közérzetjavulást.

Magyarország területe kiváló adottságokkal rendelkezik, a gyógyfürdők száma kiemelkedő az összes régióban. A szállodákban sok helyen megvan a lehetősége az egyénre szabott wellnesskezeléseknek, speciális wellnesskúra csomagoknak, amelynek összeállításában segítünk.A lelki feltöltődés fontos célja, hogy a stressztől megszabaduljunk és a szervezet energiaáramlását helyre állítsuk. Nincs is ennek jobb módja, mint a wellnessközpontokban, alkalmazott relaxációs technikák, minden érzékszervet érintő, relaxációt nyújtó, esztétikusan kialakított helyen, ahol maximálisan feltöltődhetünk és kikapcsolódhatunk.

Kattints az ikonra és nézd meg ajánlatainkat!

 
"Ha folyamatosan keményen hajszoljuk magunkat anélkül, hogy egy kicsit is lazítanánk, az ugyanolyan, mintha autót vezetnénk, és sosem töltenénk meg a tankot. A pihenés fontos, és minél elfoglaltabbak vagyunk, annál nélkülözhetetlenebb."

Kate Middleton