parallax background
 

Bortúráink

Hazánkban számos feltörekvő és lenyűgözően szép borvidék található, köztük a világ első körülhatárolt borvidéke Tokaj, ami UNESCO világörökségi listán is szerepel. A Tokaji aszú a világ éttermeinek polcairól sem hiányozhat. Nem kevésbé népszerű Villány, a francia eredetű vörösborok hazája, ahol a szőlőművelés eredete a római korig nyúlik vissza.

Vegyen részt egy hangulatos séta keretében a borvidékek dűlői és borospincéi között borkóstolóval és pincelátogatással egybekötve. Kóstolja meg a helyi gasztronómiai sajátosságokat egy borvacsora keretében. A borrégió specialitásait, válogatott prémium tételek által mutatjuk be. Megismerheti a borkészítés titkait, mindezt a helyi borászok előadásában izgalmas történeteket mesélve.

Különlegességet kínál szakmai vezetéssel kísért dűlőtúránk, mely során bejárjuk a birtokokat, útközben egy-egy korty finom bor kíséretében átérezzük a terroir hangulatát és megtudjuk, mely területeken teremnek a legjobb borok a régióban. Rövidebb program keretében próbálja ki a térség legjobb szállodáinak szolgáltatásait, mely által garantált a testi–lelki felfrissülés. Ha azonban aktív kikapcsolódásra vágyik, ez idő alatt bejárjuk a térség különleges helyeit vagy akár vitorlázhat is a Balatonon!

Kattints az ikonra és nézd meg ajánlatainkat!